08/09/2016 - Flaminex wordt de nieuwe verdeler van Upmann in de Benelux

Onze zusterfirma Flaminex verdeeld al jaren verwerkingsmachines voor de voedingssector zowel in de diepvries, conserven als vers-industrie. Vanaf nu zullen zij ook de machines van Upmann verdelen die een uitstekende aanvulling bieden op het bestaande aanbod van Flaminex.

Upmann weeg- en verpakkingsmachines zijn al jaren gekend in de voedselverwerking. Naast standaard machines bieden zij ook machines op maat van de klant aan. Ook onderdelen, dienst na verkoop en service behoren tot hun diensten.“Upmann was al even op zoek naar een partner in België. We willen onze klanten in hun eigen taal kunnen aanspreken, daarom zijn wij er zeker van dat de samenwerking met Flaminex een meerwaarde zal betekenen voor beide partijen en onze klanten” zegt Marianne De Cooman van Upmann, verantwoordelijke voor de sales in de Benelux.

De Flaminex technici worden bij Upmann in Duitsland opgeleid en leren zo de wegers, verpakkingsmachines, alsook voor de sturingen van de oude en nieuwe generaties machines kennen. “We willen onze klanten graag een totaalplaatje aanbieden en daarom zijn de Upmann-machines een logische aanvulling op ons gamma.” zegt Lieven Depraetere, zaakvoerder van Flaminex. Het aanbod kan u ontdekken op www.upmann.de.

Nieuws

Hulp nodig bij uw productie uitdaging?

Contacteer ons