Skip to main content
Home
  • en
  • nl
  • fr
  • Processen
  • Cases
  • Service & Parts
  • Totaaloplossingen
  • Vacatures
  • Over ons
  • Contact
Menu

Koken - Koelen

Breadcrumb

  1. Home
  2. Processen
  3. Koken - Koelen
Image

Koken

Blancheren is een kooktechniek waarbij voedsel, meestal groente of fruit, een korte tijd wordt gekookt waarna het door koud water wordt afgespoeld zodat het kookproces wordt onderbroken. Dit kan een volcontinu proces zijn. De verblijftijd is eventueel regelbaar via een frequentiesturing.

De toevoeging van stoom in de productstroom of een aparte waterbak is optioneel.

Image

Koelen

Het koelen van producten kan de versheid en de houdbaarheid optimaliseren. Bij Spiessens hebben we grondige kennis van de behandeling en koeling na de oogst. Apparatuur en koelspecificaties worden op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen.

Cases

Bloemkool en broccoli receptielijn

In deze case moet het product single-layer getransporteerd worden.
Lees meer

Was- en stoomschillijn

In deze case wil de klant bieten of wortelen wassen en stoomschillen aan 10 ton per uur.
Lees meer
Bekijk alle relevante cases

Nood aan een machinale oplossing op maat?

We komen langs om een efficiente en betaalbare oplossing te bespreken.

Maak een afspraak
Home

Contactgegevens

Spiessens nv
Tenhovestraat 6a
Industriezone Zuid C3
8700 Tielt
België

 

Tel +32 (0)51 40 03 21
info@spiessens.be

 

LinkedIn   Facebook   Instagram

Sitemap

  • Processen
  • Cases
  • Service & parts
  • Totaaloplossingen

Wat doen we? (2)

  • Vacatures
  • Over ons
  • Contacteer ons

Footer Bottom Left

  • © 2021 Spiessens
  • Privacy policy
  • Cookieverklaring
  • Disclaimer

Footer Bottom Right

  • Site by D'M&S
  • Processen
  • Cases
  • Service & Parts
  • Totaaloplossingen
  • Vacatures
  • Over ons
  • Contact
  • Taal
    • NL
    • FR
    • EN